UN, DOS, STRESS

foto: annemieke van der togt

Un, Dos, Stress is een theaterformatie met Thijs van de Meeberg (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2015) en Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019). Zij leerden elkaar kennen aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch.

De chaotische voorstellingen van Un, Dos, Stress kenmerken zich door authentieke en absurdistische scènes. Een genre op zich eigenlijk, met invloeden van toneel, cabaret en mime. Lomp, aandoenlijk, pijnlijk.
Un, Dos, Stress debuteerde in 2017 met de avondvullende voorstelling ‘De Totale Escalatie’ (regie Wannie de Wijn) en eigenlijk escaleert alles wat ze aanraken nog steeds totaal.

‘De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial’ . Een unieke kerstbeleving in het theater.
Un, Dos, Stress laat de feestdagen weer voelen als een speeltuin, maar dan wel eentje met een arrenslee vol doemscenario’s.
Morgen is het kerst. Remy en Thijs kunnen de slaap niet vatten en belanden in een wereld waarin dromen, fantasie en wakker zijn door elkaar lopen. Dit resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, de drie koningen zoals we ze nog niet eerder zagen, kerstwensen met een gekarteld randje, een flinke dosis onbezorgd gourmetten en natuurlijk All You Need Is Love. Het ultieme kerstgevoel, maar dan anders.

Klik hier voor de speellijst.

Gastspeler: Tijmen van Barneveld
Regie: Minou Bosua
Tournee: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Over De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial:
‘Het is niet lomp, wij spreken liever over een authentieke manier van vrij spelen’ (Un dos, stress)
‘Broodnodige frisse wind door het solistische cabaretlandschap’ (Thijs van de Meeberg *****)
‘Het zijn lieve jongens, maar je moet ze niet bij elkaar zetten’ (de moeder van Remy Evers)
‘Dit is zo mijn humor’ (Remy Evers)

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co