HOME

UN, DOS, STRESS

Vies en aandoenlijk

Un, Dos, Stress is een cabaretformatie van Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes. Un, Dos, Stress is nieuw in theaterland. De chaotische voorstellingen zijn een genre op zich. Absurdistisch, vies, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met invloeden van toneel, cabaret en mime. Un, Dos, Stress debuteerde in 2017 met de avondvullende voorstelling ‘De Totale Escalatie’

Broodnodige frisse wind door het solistische cabaretlandschap. *****

Thijs van de Meeberg over Un, Dos, Stress

Het zijn lieve jongens, maar je moet ze niet bij elkaar zetten.

Moeder van Remy Evers over Un, Dos, Stress

De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial

In december 2022 gaat Un, Dos, Stress op tournee met “De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial”. 

De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook. Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial. Het voorkomt geen gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Want na het zien van dit vervreemde kerstspektakel zullen de feestdagen voelen als een speeltuin en nooit meer hetzelfde zijn.

De enige rode draad zit in de kerstmuts. De arrenslee zit vol doemscenario’s en dat resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel. Komt allen tezamen, want… met kerst mag niemand alleen zijn.

Het is dat het betaalt... oh is het niet betaald?

Acteur Marco Lopes over 'De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial'

Lomp? Lomp? Lomp? Wij spreken liever over een authentieke manier van vrij spelen.

Un, Dos, Stress over 'De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial'

Dit is zo mijn humor.

Remy Evers over 'De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial'