HOME

BIO

Meer dan Mogelijk (nu in het theater)

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was – geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen – is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn.

Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem hem boven zijn hoofd gegroeid, waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

‘Meer dan Mogelijk’ is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg.

Over Thijs

Na jaren aanmodderen op de middelbare school (gewoon in Nuenen) en het afraffelen van de MBO opleiding sociaal werk (fucking Helmond), studeerde Thijs in 2014 af aan de Koningstheateracademie (Den Bosch). De aftrap van zijn theater carrière.

Thijs is een rascabaretier, die een moraal naar voren weet te brengen zonder moralistisch te worden, in de traditie van de beste cabaretiers.

Juryrapport Leids Cabaret Festival 2015

Vleesgeworden

Met de voorstelling ‘Vleesgeworden’ won Thijs overtuigend de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival in 2015. Voor, achter en onder een muur van verhuisdozen, vroeg Thijs zich af wat hij moest met alles dat hij had geleerd?

Er mag gedanst worden

In zijn debuutprogramma ‘Er mag gedanst worden’ (2016-2018) belandde Thijs, na een misverstand, in de isoleercel van activiteitencentrum ‘Het Klaverblad’.

Met zijn verhaalstructuur is Van de Meeberg een fijne Freek de Jonge light.

De Volkskrant

Met deze voorstelling kan Thijs het land veroveren, omdat het alle noodzakelijke ingrediënten heeft voor top cabaret.

Eindhovens Dagblad

Kom nou maar gewoon

In zijn tweede show ‘Kom nou maar gewoon’ (2018-2020) zocht Thijs (in pyjama, maar met chips en bier) naar een manier om met zijn innerlijke paling te leren leven.

Meer dan mogelijk

Bij ‘Meer dan Mogelijk’ (2020-2023) kunt u eindelijk rustig achterover leunen. Geniet van een reeks ongeëvenaarde succesverhalen.

De gefrustreerde verhalen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.

Theaterkrant