HOME

BIO

Meer dan Mogelijk

Thijs vraagt zich af hoe het toch kan dat hoe ouder hij wordt hoe banger hij is. Hoe komt hij weer terug bij die onbezonnen gast die hij vroeger was? Daar heeft hij jouw hulp hard bij nodig, want alleen komt hij er niet uit. Zodra dat opgelost is is er weer van alles mogelijk en misschien wel meer dan dat…

Thijs wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Die kwaliteit komt ook zeker tot uiting in “Meer dan Mogelijk”. Al kunt u veilig op eerste rij zitten, hij vraagt vooral om advies over hoe kwesties en problemen aan te pakken die van zijn leven een hindernisbaan hebben gemaakt.

De Theaterkrant schreef “hij plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft” en “de gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld”.

‘Meer dan Mogelijk’ is tot mei 2023 in het theater te zien, dan volgen de try-outs voor een nieuwe show.

Over Thijs

Na jaren aanmodderen op de middelbare school (gewoon in Nuenen) en het afraffelen van de MBO opleiding sociaal werk (fucking Helmond), studeerde Thijs in 2014 af aan de Koningstheateracademie (Den Bosch). De aftrap van zijn theater carrière.

Thijs is een rascabaretier, die een moraal naar voren weet te brengen zonder moralistisch te worden, in de traditie van de beste cabaretiers.

Vleesgeworden

Met de voorstelling ‘Vleesgeworden’ won Thijs overtuigend de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival in 2015. Voor, achter en onder een muur van verhuisdozen, vroeg Thijs zich af wat hij moest met alles dat hij had geleerd?

Er mag gedanst worden

In zijn debuutprogramma ‘Er mag gedanst worden’ (2016-2018) belandde Thijs, na een misverstand, in de isoleercel van activiteitencentrum ‘Het Klaverblad’.

Met zijn verhaalstructuur is Van de Meeberg een fijne Freek de Jonge light.

Met deze voorstelling kan Thijs het land veroveren, omdat het alle noodzakelijke ingrediënten heeft voor top cabaret.

Kom nou maar gewoon

In zijn tweede show ‘Kom nou maar gewoon’ (2018-2020) zocht Thijs (in pyjama, maar met chips en bier) naar een manier om met zijn innerlijke paling te leren leven.

Meer dan mogelijk

Bij ‘Meer dan Mogelijk’ (2020-2023) kunt u eindelijk rustig achterover leunen. Geniet van een reeks ongeëvenaarde succesverhalen.

De gefrustreerde verhalen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.