HOME

BIO

Met de beste bedoelingen

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen!

Met de beste bedoelingen is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen. Of het nu gaat over een isoleercel, puppycursus of tandvlees.

Disclaimer: lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot.

Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij De Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.

Tournee van september 2023 tot mei 2024.

Met de beste bedoelingen

Over Thijs

Na jaren aanmodderen op de middelbare school (gewoon in Nuenen) en het afraffelen van de MBO opleiding sociaal werk (fucking Helmond), studeerde Thijs in 2014 af aan de Koningstheateracademie (Den Bosch). De aftrap van zijn theater carrière.

Thijs is een rascabaretier, die een moraal naar voren weet te brengen zonder moralistisch te worden, in de traditie van de beste cabaretiers.

Vleesgeworden

Met de voorstelling ‘Vleesgeworden’ won Thijs overtuigend de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival in 2015. Voor, achter en onder een muur van verhuisdozen, vroeg Thijs zich af wat hij moest met alles dat hij had geleerd?

Er mag gedanst worden

In zijn debuutprogramma ‘Er mag gedanst worden’ (2016-2018) belandde Thijs, na een misverstand, in de isoleercel van activiteitencentrum ‘Het Klaverblad’.

Met zijn verhaalstructuur is Van de Meeberg een fijne Freek de Jonge light.

Met deze voorstelling kan Thijs het land veroveren, omdat het alle noodzakelijke ingrediënten heeft voor top cabaret.

Kom nou maar gewoon

In zijn tweede show ‘Kom nou maar gewoon’ (2018-2020) zocht Thijs (in pyjama, maar met chips en bier) naar een manier om met zijn innerlijke paling te leren leven.

Meer dan mogelijk

Bij ‘Meer dan Mogelijk’ (2020-2023) kunt u eindelijk rustig achterover leunen. Geniet van een reeks ongeëvenaarde succesverhalen.

De gefrustreerde verhalen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.