HOME

UN, DOS, STRESS

Vies en aandoenlijk

Un, Dos, Stress is een cabaretformatie van Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes. De chaotische voorstellingen zijn een genre op zich. Absurdistisch, vies, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met invloeden van toneel, cabaret en mime. Un, Dos, Stress tourde in 2022 en 2023 met een kerstvoorstelling door Nederland. 

In de carnavalsperiode 11-11-2025 t/m 14-02-2026 gaan zij weer op pad. Met een carnavalscabaretvoorstelling zulen zij de geesten rijp maken voor een onvergetelijke carnaval.. Een cabaretavond vol met scenes over het wel en wee van de carnavalsvierder.

Broodnodige frisse wind door het solistische cabaretlandschap. *****

Het zijn lieve jongens, maar je moet ze niet bij elkaar zetten.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial

In december 2022 ging Un, Dos, Stress op tournee met “De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial”. Dat was zo succesvol dat de kerstspecial in december 2023 weer in de theaters te zien is.

De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook. Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial. Het voorkomt geen gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Want na het zien van dit vervreemde kerstspektakel zullen de feestdagen voelen als een speeltuin en nooit meer hetzelfde zijn.

De enige rode draad zit in de kerstmuts. De arrenslee zit vol doemscenario’s en dat resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel. Komt allen tezamen, want… met kerst mag niemand alleen zijn.

Het is dat het betaalt... oh is het niet betaald?

Lomp? Lomp? Lomp? Wij spreken liever over een authentieke manier van vrij spelen.

Dit is zo mijn humor.